Fazolové lusky s mletým hovězím masem

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Z lusků odstraňte stopky a nakrájejte šikmo na proužky. Rajče nakrájejte na měsíčky. Cibuli na kolečka.
2.
Na pánvi rozpalte olej, přidejte 1/2 cibule a nechte zesklovatět. Přidejte mleté maso, osolte, opepřete, nechte zhnědnout a snižte teplotu. Za občasného míchání vařte 10 minut. Poté odstavte bokem.
3.
Na jiné pánvi (nebo umyté po mletém masu) rozpalte olej, přidejte druhou půlku cibule, nechte zesklovatět a přidejte fazolové lusky, osolte, po chvíli snižte teplotu, za pravidelného míchání restujte 15-20 minut.
4.
Do pánve s lusky vmíchejte hotové maso, nechte spolu ještě 5 minut prohřát, přidejte rajče, chvíli povařte a těsně před odstavením přidejte pokrájenou jarní cibulku a koriandr.
5.
Podávejte s rýží.

Od: Snuttig&Nici, 1.2.2018

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
5.0
hodnotit
Čas: 45 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Snuttig&Nici
Cena ingrediencí: 1 × porce = 72 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
348.86 kcal
Protein
27.95 g
Sacharidy
z toho cukr
13.83 g
3.66 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
19.32 g
4.08 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama