Fazolové lusky s mletým hovězím masem
- Přidat foto
-
Reklama
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Z lusků odstraňte stopky a nakrájejte šikmo na proužky. Rajče nakrájejte na měsíčky. Cibuli na kolečka.
2.
Na pánvi rozpalte olej, přidejte 1/2 cibule a nechte zesklovatět. Přidejte mleté maso, osolte, opepřete, nechte zhnědnout a snižte teplotu. Za občasného míchání vařte 10 minut. Poté odstavte bokem.
3.
Na jiné pánvi (nebo umyté po mletém masu) rozpalte olej, přidejte druhou půlku cibule, nechte zesklovatět a přidejte fazolové lusky, osolte, po chvíli snižte teplotu, za pravidelného míchání restujte 15-20 minut.
4.
Do pánve s lusky vmíchejte hotové maso, nechte spolu ještě 5 minut prohřát, přidejte rajče, chvíli povařte a těsně před odstavením přidejte pokrájenou jarní cibulku a koriandr.
5.
Podávejte s rýží.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 45 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Snuttig&Nici |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 72 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
348.86 kcal |
Protein |
27.95 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
13.83 g
3.66 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
19.32 g
4.08 g
|
Reklama
Reklama