Svařák s jablkem

Mám ráda podzim, pokud tedy už od září po ránu nemrzne 😀

Ale ty barvy a možnost vařit si svařák a nebýt považována za alkoholika, ach 😀

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Omyjeme jablko i pomeranč.
2.
Jablko můžeme oloupat a nakrájet na půlměsíčky, ale i kostičky, aby se na závěr lépe konzumovalo.
3.
Pomeranč na dva silnější plátky.
4.
Víno nalijeme do kastrůlku a dáme vařit na sporák.
5.
Zamícháme s cukrem, skořicí, hřebíčkem a nakonec přidáme jablko a pomeranč.
6.
Vaříme cca 15 minut.
7.
Pokud máte raději sladší svařák, přidejte si cukr dle libosti.

Od: Liška, 28.10.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
15 min vaření
30 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Liška
Cena ingrediencí: 1 × porce = 36 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
258.08 kcal
Protein
0.40 g
Sacharidy
z toho cukr
17.02 g
11.45 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
0.13 g
0.03 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama