Ledová vídeňská káva

Ledová vídeňská káva je skvělým osvěžením do horkých letních dnů. Kávu si můžete připravit jak z espressa, tak z kávy rozpustné. Záleží, kterou máte raději.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Uvaříme si šálek espressa, osladíme a necháme chvíli vychladnout.
2.
Do sklenice si vložíme 4 kostky ledu a přelijeme ho kávou.
3.
Do vyšší nádoby si vlijeme vychlazenou smetanu a šlehačem vyšleháme šlehačku.
4.
Šlehačku navrstvíme na kávu. Ozdobíme grankem, barevnou rýží doplníme o slámku a ihned podáváme.

Od: Petuler, 22.6.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
10 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 11 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
364.90 kcal
Protein
3.20 g
Sacharidy
z toho cukr
11.09 g
8.60 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
36.46 g
23.24 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama