Nutriční hodnoty receptu
Ingredience | Množství (1 porce) |
Bílkoviny | Tuk | Nasycený | Sacharidy | Cukry | Energetická hodnota |
---|---|---|---|---|---|---|---|
citrón | 1/3 ks | 0.31 g | 0.08 g | 0.01 g | 1.83 g | 0.70 g | 8.12 kcal |
petrželová nať čerstvá | 1/3 hrsti | 0.20 g | 0.05 g | 0.01 g | 0.20 g | 0.06 g | 2.40 kcal |
sůl | podle chuti | 0.00 g | 0.00 g | 0.00 g | 0.00 g | 0.00 g | 0.00 kcal |
česnek | 2 a 2/3 stroužku | 0.51 g | 0.04 g | 0.01 g | 2.48 g | 0.08 g | 11.92 kcal |
olej olivový | 2/3 lžíce | 0.00 g | 9.00 g | 1.24 g | 0.00 g | 0.00 g | 79.56 kcal |
krevety syrové | 166 a 2/3 g | 0.00 g | 0.00 g | 0.00 g | 0.00 g | 0.00 g | 0.00 kcal |
pepř mletý | podle chuti | 0.00 g | 0.00 g | 0.00 g | 0.00 g | 0.00 g | 0.00 kcal |
Součet | 1.01 g | 9.18 g | 1.27 g | 4.50 g | 0.84 g | 102.00 kcal |