ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: indická, jehněčí maso

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 1
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
indická (X)
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
jehněčí maso (X)
Chod:
vybrat
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1   Další >
1.
Indické kasuletové hody (Dég fasli)
700 g jehněčí hrudi, 110 g hrachu, 110 g bílých fazolí, 110 g červených fazolí, 140 g zelených hrachových lusků nebo hrášku, 2 střední cibule, 1 šálek mléka, půl lžičky soli, 2 velké sladké papriky, 4 středně velká rajčata nebo 1 lehce pálivá paprika, 1,5 lžičky kurkumy, špetka libečku, 1 lžička sekané citrónové kůry, půl lžičky mletého černého pepře, 70 g tuku, půl lžičky bazalky, špetka zázvoru, 2 bobkové listy
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí

Řazení:
< Předchozí   1   Další >

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS