Pečená zelenina s fetou
Dietní oběd, který dodá spoustu vitamínů.
Reklama
Postup přípravy
1.
Dýni, řepu a brambory oškrabeme, umyjeme a nakrájíme na větší kousky. Troubu rozehřejeme na 180 °C.
2.
Nakrájenou zeleninu rozložíme na plech s pečícím papírem, zalijeme olivovým olejem, osolíme a posypeme rozmarýnem. Vložíme do trouby a pečeme cca 30 minut do změknutí.
3.
Feta sýr rozdrobíme, dáme na talíř a zakápneme olivovým olejem. Přidáme hotovou zeleninu posypeme slunečnicovými semínky a podáváme.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Hodnocení: | |
---|---|
Čas: | 45 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Sarrien |
Kategorie a štítky: |
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
648.97 kcal |
Protein |
24.08 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
52.65 g
31.65 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
34.63 g
16.31 g
|
Reklama
Reklama