Zapečená feta s rajčaty a olivami
- Přidat foto
-
Reklama
Lehký oběd či večeře s minimálním množstvím sacharidů.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Troubu rozehřejeme na 175 °C. Zapékací misku vyložíme pečícím papírem a sýr vložíme do misky.
2.
Umytá rajčata rozpůlíme, cibuli nakrájíme nadrobno. Oloupaný česnek nakrájíme na tenká kolečka, olivy nakrájíme na kroužky.
3.
Rajčata, olivy, cibuli, česnek a rozmarýn rozložíme na sýr a opepříme. Pokapeme zbytkem oleje, vložíme do trouby a zapečeme cca 20 minut.
4.
Tip: Pokud chcete mít vydatnější oběd, podávejte s vařenými bramborami.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 30 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Sarrien |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 104 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
616.24 kcal |
Protein |
26.27 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
14.09 g
10.82 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
50.39 g
27.97 g
|
Reklama
Reklama