Domácí snickers
- Přidat foto
-
Reklama
Jako originál, možná i lepší než originál.
Reklama
Ingredience
Na karamel
Na nugát
Dále
Postup přípravy
1.
Pro výrobu karamelu rozmixujeme datle, mandlové mléko a arašídové máslo, dokud nebude směs hladká.
2.
Dále přidáme slané arašídy a zamícháme lžící.
3.
Pro výrobu nugátu smícháme kokosovou mouku, sirup a arašídové máslo v malé misce.
4.
Do malé misky vložíme pečící papír a rozprostřeme karamelovou směs, poté nugátovou směs.
5.
Dáme do mrazáku, minimálně na 2 hodiny.
6.
Vyndáme z mrazáku a vyklopíme na prkénko.
7.
Rozřízneme na několik tyčinek.
8.
Připravíme si vodní lázeň (velký hrnec s vodou), nad něj si vložíme menší hrnec, kde rozpustíme čokoládu. Já přidala i trochu mléka, aby čokoláda byla jemnější a lépe se mi tyčinky v čokoládě obalovaly.
9.
Nakonec necháme ztuhnout. Pokud chceme ochutnat co nejdříve, zase šoupneme do mrazáku.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 3 hod celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Liška |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 51 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
807.42 kcal |
Protein |
21.99 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
57.78 g
44.79 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
53.45 g
16.30 g
|
Reklama
Reklama