Pomazánka z kuřecího masa a tatarky
- Přidat foto
-
Reklama
Abychom měli kuřecí vývar na polévku opravdu silný je nutné použít hodně kuřecího masa. A nastává problém, jakým způsobem zpracovat přebytek vařeného kuřecího masa. Výbornou cestou je jemná pomazánka.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Vařené kuřecí maso dáme do mísy, přidáme tradiční pomazánkové a tatarku. Dlouze šleháme do hladké směsi.
2.
Do směsi vmícháme provensálské bylinky a pokud je třeba přidáme špetku soli a pepře.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 10 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 14 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
158.91 kcal |
Protein |
6.84 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
4.94 g
2.04 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
12.27 g
6.22 g
|
Reklama
Reklama