Zelňačka
- Přidat foto
-
Reklama
Zelí je moje závislost na všechny způsoby a pokud je recept extra rychlý, tak mi jídlo chutná ještě víc. Máte to taky tak?
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Oloupeme si brambory a cibuli. Nakrájíme oboje na kostičky.
2.
Dozlatova osmažíme cibuli, potom ji zasypeme sladkou paprikou, přidáme pokrájené brambory, zalijeme horkou vodou nebo vývarem a přidáme bobkový list, nové koření, sůl a pepř.
3.
Vaříme, dokud nejsou brambory téměř měkké. Potom přidáme pokrájené kysané zelí a uzené tofu (nebo sójový párek či tempeh), zjemníme rostlinným mlékem, nebo smetanou, dochutíme, ještě chvíli povaříme a máme hotovo.
4.
Můžeme vyndat bobkový list a nové koření, nebo ho tam nechat a lovit až na talíři 🙂
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 30 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Liška |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 20 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
358.40 kcal |
Protein |
15.32 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
53.50 g
6.31 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
5.60 g
1.25 g
|
Reklama
Reklama