Filety v jogurtu
- Přidat foto
-
Reklama
Výborná chuť filet díky dlouhému naložení v bílém jogurtu. Myslete včas na přípravu a čeká vás skvělý oběd.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Bílý jogurt smícháme se solí a naložíme filety. Pokud používáte mražené, je třeba je nakládat už rozmražené. Použijte uzavíratelnou mísu a nechte naložené přes noc.
2.
Obalujte v trojobalu, vejce můžete osolit a opepřit.
3.
Smažte dozlatova, fileta musí na pánvi plavat. Před podáváním nechte na ubrousku okapat.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 40 min celkem |
Množství: | 6 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 24 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
128.54 kcal |
Protein |
17.88 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
5.65 g
4.04 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
3.77 g
2.00 g
|
Reklama
Reklama