Třená makrelová pomazánka s olivami
- Přidat foto
-
Reklama
Skvělá pomazánka na chuťovky nebo pečivo. Díky olivám už není třeba přidávat žádnou další ingredienci. Pracujte jen s vidličkou, mixér nechejte ve skříni.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Maso z makrely velmi pečlivě očistěte z kostí. Dejte do misky, přidejte změklé máslo a tavený sýr. Ochuťte worcesterovou omáčkou.
2.
Vidličkou třete a pečlivě rozmíchejte až nebudou vidět jednotlivé kusy másla. S vidličkou zůstane maso z makrely krásně výrazné.
3.
Olivy nakrájejte na drobné kousky a přimíchejte nakonec. Stačí natřít na pečivo.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 10 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 30 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
408.85 kcal |
Protein |
15.81 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
3.95 g
2.12 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
36.63 g
20.46 g
|
Reklama
Reklama