Kuřecí sulc
Pro milovníky tlačenek je sulc ideální. Příprava je poměrně snadná a výsledek je perfektní. Jakmile sulc ztuhne, je pryč.
Reklama
Postup přípravy
1.
Kuřecí skelety chlazené si opláchneme a vložíme do tlakového hrnce. Přidáme vodu tak, aby maso bylo ponořené.
2.
Vložíme bobkový list, nové koření, celý pepř, sůl, cibuli, česnek, majoránku, zavřeme a vaříme. Vaříme asi 60 minut.
3.
Poté scedíme, potřebujeme asi 500 ml silného vývaru.
4.
Maso si obereme a vložíme do mísy. Do vývaru si vsypeme želatinu a dobře promícháme. Tímto zalijeme maso a dáme do lednice ztuhnout.
5.
Jak nám sulc ztuhne, můžeme podávat s červenou cibulí a octem.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
206.87 kcal |
Protein |
16.50 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
27.81 g
1.63 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
2.35 g
0.05 g
|
Reklama
Reklama