Citrónový sirup za studena
- Přidat foto
-
Reklama
Kdo by si nepamatoval babiččinu citrónovou šťávu? A jak krásně voněla kuchyně, když jej připravovala? Připravujeme jej podle stejného receptu dodnes.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Citróny omyjeme a nakrájíme na velmi tenké plátky. Zalijeme vodou a necháme v lednici 2 nebo 3 dny.
2.
Poté scedíme přes plátno a vmícháme cukr a kyseliny.
3.
Přeléváme do sterilizovaných lahví a uchováváme v chladu. Je to asi 2,5 l sirupu.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 48 hod celkem |
Množství: | 80 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 1 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
76.19 kcal |
Protein |
0.14 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
19.56 g
19.03 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
0.04 g
0.00 g
|
Reklama
Reklama