Citrónový sirup za studena

Kdo by si nepamatoval babiččinu citrónovou šťávu? A jak krásně voněla kuchyně, když jej připravovala? Připravujeme jej podle stejného receptu dodnes.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Citróny omyjeme a nakrájíme na velmi tenké plátky. Zalijeme vodou a necháme v lednici 2 nebo 3 dny.
2.
Poté scedíme přes plátno a vmícháme cukr a kyseliny.
3.
Přeléváme do sterilizovaných lahví a uchováváme v chladu. Je to asi 2,5 l sirupu.

Od: Ráďa 78, 21.11.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 48 hod celkem
Množství: 80 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 1 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
76.19 kcal
Protein
0.14 g
Sacharidy
z toho cukr
19.56 g
19.03 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
0.04 g
0.00 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama