Čevabčiči s bramborem
- Přidat foto
-
Reklama
Jednoduchý recept z mletého masa, který skvěle chutná. Recept je vhodný i pro ty, co jedí bez lepkovou stravu.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Mleté maso si dáme do misky, osolíme, opepříme, prolisujeme do něj česnek, přidáme worcester, hořčici a vejce.
2.
Vše promícháme a z mletého masa tvoříme malé karbanátky, které opečeme na pánvi v rozpáleném sádle.
3.
Po opečení, potřeme hořčicí, posypeme cibulí nakrájenou na kolečka a podáváme s vařeným bramborem.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 20 min vaření 30 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 19 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
670.42 kcal |
Protein |
24.86 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
28.00 g
2.88 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
49.65 g
14.16 g
|
Reklama
Reklama