Pstruh s bylinkovým máslem
- Přidat foto
-
Reklama
Jednoduše připravená a výborná ryba, která díky velké vrstvě ochuceného másla nebude nikdy vysušená.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Pstruha opláchneme. Oba filety polijeme citrónovou šťávou a necháme rozložené na dlouhém tácku. V citronu necháme alespoň 5 minut.
2.
Změklé máslo smícháme s kořením a prolisovaným česnekem. Natřeme na lososa z obou stran a na oba filety.
3.
Vezmeme pekáč, první filet položíme kůží dolů a přikryjeme jej druhým filetem, kůží nahoru. Obě poloviny jsou na sobě, máme rybí sendvič. Zvenčí kůže potřená máslem, zevnitř maso potřené máslem.
4.
Pečeme na 180 stupňů 30 minut. Poté odklopíme víko a filety rozložíme vedle sebe, kůží dolů. Necháme ještě 10 až 15 minut péct a poté podáváme.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 40 min vaření 45 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 73 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
345.80 kcal |
Protein |
22.99 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
1.84 g
0.34 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
28.20 g
15.45 g
|
Reklama
Reklama