Zelné placky bez mouky
- Přidat foto
-
Reklama
Zelné placky z domácího kysané ho zelí jsou pochoutka. Chce to trochu trpělivosti při smažení, ale výsledek stojí za to.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Kysané zelí si překrájíme. Vložíme do mísy a přidáme na kostky nakrájené uzené maso.
2.
Nastrouháme si sýr na hrubo, vložíme do mísy. Osolíme, opepříme, prolisujeme česnek, v dlaních rozdrtíme majoránku a vsypeme do mísy.
3.
Přidáme vejce a vše dobře promícháme.
4.
Rozpálíme si sádlo na pánvi a z těsta tvoříme menší placky. Pomalu opékáme. Po opečení můžeme podávat.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 30 min vaření 40 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 40 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
413.02 kcal |
Protein |
28.64 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
5.00 g
4.47 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
29.29 g
13.71 g
|
Reklama
Reklama