Pikantní masové škvarky
- Přidat foto
-
Reklama
Masové škvarky jsou pochoutkou k pivu a vínu. Škvarky jsou z vepřového bůčku s pikantním kořením.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Vepřový bůček si opláchneme a nakrájíme na větší kostky.
2.
Přidáme všechno koření a důkladně promícháme.
3.
Maso dáme do pekáče, podlijeme asi 200 ml vody a dáme do trouby péct. Nejlépe na 180 stupňů. Během pečení mícháme.
4.
Po upečení do požadované barvy, maso vyjmeme a sádlo slijeme zvlášť.
5.
Můžeme podávat ještě teplé s čerstvým pečivem, kyselou okurkou, nakládanými cibulkami, hořčicí. Cokoliv se vám hodí k chuti.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 1 hod 30 min vaření 1 hod 40 min celkem |
Množství: | 8 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 24 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
780.40 kcal |
Protein |
14.16 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
0.54 g
0.05 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
79.58 g
29.01 g
|
Reklama
Reklama