Pikantní masové škvarky

Masové škvarky jsou pochoutkou k pivu a vínu. Škvarky jsou z vepřového bůčku s pikantním kořením.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Vepřový bůček si opláchneme a nakrájíme na větší kostky.
2.
Přidáme všechno koření a důkladně promícháme.
3.
Maso dáme do pekáče, podlijeme asi 200 ml vody a dáme do trouby péct. Nejlépe na 180 stupňů. Během pečení mícháme.
4.
Po upečení do požadované barvy, maso vyjmeme a sádlo slijeme zvlášť.
5.
Můžeme podávat ještě teplé s čerstvým pečivem, kyselou okurkou, nakládanými cibulkami, hořčicí. Cokoliv se vám hodí k chuti.

Od: Petuler, 27.1.2020

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
5.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
1 hod 30 min vaření
1 hod 40 min celkem
Množství: 8 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 24 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
780.40 kcal
Protein
14.16 g
Sacharidy
z toho cukr
0.54 g
0.05 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
79.58 g
29.01 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama