Kuřecí polévka s kroupami a hrachem
- Přidat foto
-
Reklama
Výtečná polévka s hřejivými kroupami, výživným hráškem a křehkým kuřecím masem. Zachutná nejen v chladných podzimních a zimních dnech.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Kuřecí maso opláchneme a vložíme do velkého hrnce s vodou. Přidáme očištěnou kořenovou zeleninu, čtvrtky cibule, na kolečka nakrájený česnek a koření.
2.
Přivedeme k varu a přisypeme kroupy. Vaříme společně asi půl hodiny, pak přidáme nenamočený hrách. Vaříme další hodinu.
3.
Poté scedíme, odstraníme cibuli, nové koření, listy libečku a bobkového listu a pepř. Zeleninu pokrájíme do vývaru na kolečka.
4.
Kuřecí maso obereme z kostí a vrátíme do vývaru. Přidáme i uvařené kroupy a hrách. Dochutíme a můžeme podávat.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 1 hod 30 min vaření 2 hod celkem |
Množství: | 8 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 11 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
212.71 kcal |
Protein |
15.14 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
18.85 g
3.38 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
7.73 g
1.99 g
|
Reklama
Reklama