Vepřové kostky na mrkvi a rozmarýnu
- Přidat foto
-
Reklama
Pomalu dušené vepřové maso je hezký šťavnaté a příjemně nasládlé po mrkvi. Dobře se hodí k voňavému rozmarýnu.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
V širokém hrnci rozehřejeme sádlo a dáme restovat na kostičky nakrájenou cibuli. Přidáme kostky vepřového masa a okořeníme. Krátce restujeme a podlijeme vodou.
2.
Snížíme teplotu na minimum. Přidáme na kolečka nakrájené očištěné mrkve a prolisovaný česnek.
3.
Dusíme asi 2 hodiny, pokud je třeba doléváme vodu. Podáváme s bramborovou kaší nebo rýží.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 2 hod vaření 2 hod 10 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 30 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
378.13 kcal |
Protein |
31.30 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
8.26 g
4.87 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
22.97 g
10.53 g
|
Reklama
Reklama