Kuře na ohni
- Přidat foto
-
Reklama
Krásné počasí vybízí ke grilování a k pobytům v přírodě. Kdo vybaví ohniště roštem, může si připravit skvělé dobroty. Třeba pečené kuře v alobalu.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Cibuli nakrájíme na kostičky. Dáme do mísy a promícháme s olejem a prolisovaným česnekem. Kuře opláchneme.
2.
Rukou potřeme olejem ze všech stran, kromě vnitřní části. Vmasírujeme do něj sůl, pepř a grilovací koření.
3.
Zbývající část koření smícháme s cibulí v míse. Množství soli upravte podle typu grilovacího koření, některé směsi obsahují soli příliš, jiné žádnou.
4.
Ochucenou cibuli vložte dovnitř kuřete. Kuře ještě posypejte kmínem a pevně zabalte do několika vrstev alobalu.
5.
Položte na grilovací mřížku nad žhavé uhlíky z ohně. Pečte hodinu z jedné strany a druhou hodinu z druhé strany.
6.
Poté odbalte z alobalu a nechejte ještě dopéci kůži.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
20 min příprava 2 hod 30 min vaření 3 hod celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 48 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
955.17 kcal |
Protein |
66.81 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
18.05 g
2.44 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
68.60 g
3.21 g
|
Reklama
Reklama