Grilovaný kapr se salátem coleslaw
- Přidat foto
-
Reklama
Grilovaný kapr je ideální večeře pro ty, co se snaží odlehčit svůj jídelníček, ale i pro milovníky ryb. Kombinací ryby a zelného salátu coleslaw se jídlo stává opravdovou pochoutkou.
Reklama
Ingredience
Coleslaw
Postup přípravy
1.
Podkovy kapra si opláchneme, vložíme do mísy, okořeníme kořením na ryby, posypeme nakrájenými bylinkami, pokapeme citrónovou šťávou, přidáme prolisovaný česnek a olej. Vše rukama promícháme, podle potřeby zakápneme olejem a dáme do lednice uležet.
2.
Na salát si nakrouháme zelí na nudličky, přidáme nastrouhanou mrkev, cibuli nakrájenou na drobno a osolíme. Prohněteme rukama tak, aby jsme zelí co nejvíce polámali, teprve potom nám pustí šťávu. Chvíli necháme odležet zhruba 10 minut.
3.
Po odležení přidáme cukr, ocet, majonézu, pepř, promícháme a dáme uležet do chladna.
4.
Na rozpálený gril položíme kapra a z každé strany grilujeme zhruba 6 až 8 minut, záleží jak velké podkovy kapra máte.
5.
Po opečení podáváme společně se salátem, případně pečivem.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
30 min příprava 20 min vaření 50 min celkem |
Množství: | 8 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 55 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
571.20 kcal |
Protein |
37.72 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
11.65 g
9.58 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
39.51 g
6.63 g
|
Reklama
Reklama