Vajíčkový salát

Vajíčkový salát je vhodný na vydatnou snídani. Chutná dobře vychlazený doplněný o čerstvou zeleninu a pečivo.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Oloupané uvařené vejce si protlačíme přes sítko na bramborový salát, případně nakrájíme na kostičky.
2.
Přidáme nakrájenou jarní cibulku, majonézu, kysanou smetanu, hořčici, sůl, pepř, kari. Promícháme a dáme vychladit do lednice.
3.
Vychlazený salát můžeme podávat se zeleninou a pečivem.

Od: Petuler, 25.6.2020

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
10 min celkem
Množství: 5 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 17 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
286.62 kcal
Protein
12.44 g
Sacharidy
z toho cukr
3.26 g
2.07 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
24.53 g
8.10 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama