Vajíčkový salát
- Přidat foto
-
Reklama
Vajíčkový salát je vhodný na vydatnou snídani. Chutná dobře vychlazený doplněný o čerstvou zeleninu a pečivo.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Oloupané uvařené vejce si protlačíme přes sítko na bramborový salát, případně nakrájíme na kostičky.
2.
Přidáme nakrájenou jarní cibulku, majonézu, kysanou smetanu, hořčici, sůl, pepř, kari. Promícháme a dáme vychladit do lednice.
3.
Vychlazený salát můžeme podávat se zeleninou a pečivem.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 10 min celkem |
Množství: | 5 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 17 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
286.62 kcal |
Protein |
12.44 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
3.26 g
2.07 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
24.53 g
8.10 g
|
Reklama
Reklama