Low carb chipsy

Chipsy, křupky, tyčinky, krekry. Nebo všechno dohromady? Tak dnes si to dáme na slano a ještě bez velkých výčitek. Což takhle dát si… Goudové chipsy.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Každý plátek sýru nakrájíme na 4 dílky. Plech vyložíme pečícím papírem. Plátky rovnoměrně pokládáme na plech a vložíme do vyhřáté trouby cca na 170 – 180 stupňů. Doba pečení závisí na troubě, na stupních, ale obvykle máme do 10 minut hotovo. Jen musíme hlídat, aby se sýr nespálil. Vždy mě fascinuje, jak každý čtvereček pracuje a těch pár minut se odehrává bublinkový sýrový koncert.
2.
Samozřejmě, můžete použít jakýkoliv druh sýra (eidam, nastrouhaný parmazán, možná niva), můžete doplnit o salám, posypat oreganem, bazalkou, paprikou. Zkrátka fantazii se meze nekladou.
3.
Tohle večerní mlsání, kdy nebudete mít pocit nafouknutého břicha, můžete doplnit o skleničku bílého vína. Ideální kombinace na příjemný večer.

Od: Evánek, 5.8.2020

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
10 min vaření
Množství: 2 × porce
Autor: Evánek
Cena ingrediencí: 1 × porce = 15 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
178.50 kcal
Protein
12.49 g
Sacharidy
z toho cukr
0.84 g
0.84 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
13.85 g
8.79 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama