Low carb chipsy
- Přidat foto
-
Reklama
Chipsy, křupky, tyčinky, krekry. Nebo všechno dohromady? Tak dnes si to dáme na slano a ještě bez velkých výčitek. Což takhle dát si… Goudové chipsy.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Každý plátek sýru nakrájíme na 4 dílky. Plech vyložíme pečícím papírem. Plátky rovnoměrně pokládáme na plech a vložíme do vyhřáté trouby cca na 170 – 180 stupňů. Doba pečení závisí na troubě, na stupních, ale obvykle máme do 10 minut hotovo. Jen musíme hlídat, aby se sýr nespálil. Vždy mě fascinuje, jak každý čtvereček pracuje a těch pár minut se odehrává bublinkový sýrový koncert.
2.
Samozřejmě, můžete použít jakýkoliv druh sýra (eidam, nastrouhaný parmazán, možná niva), můžete doplnit o salám, posypat oreganem, bazalkou, paprikou. Zkrátka fantazii se meze nekladou.
3.
Tohle večerní mlsání, kdy nebudete mít pocit nafouknutého břicha, můžete doplnit o skleničku bílého vína. Ideální kombinace na příjemný večer.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 10 min vaření |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Evánek |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 15 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
178.50 kcal |
Protein |
12.49 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
0.84 g
0.84 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
13.85 g
8.79 g
|
Reklama
Reklama