Vejce plněná sardinkovou pastou
- Přidat foto
-
Reklama
Oblíbený předkrm v podobě plněných vejcí se může objevit ve větším počtu i na silvestrovských obložených mísách nebo jako pohoštění pro hosty. Hodí se k nim rozpečená bageta.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Vejce uvaříme natvrdo. Necháme vychladnout. Oloupeme, rozkrojíme na polovinu a lžičkou vytáhneme žloutek.
2.
Žloutky dáme do misky s rybičkami a změklým máslem. Přidáme tavený sýr a důkladně vyšleháme tyčovým mixérem.
3.
Ochutíme solí, pepřem, hořčicí a citronovou šťávou. Znovu prošleháme.
4.
Dáme do cukrářského sáčku. Vnitřky vajec plníme pastou a dáme vychladit. Před podáváním dozdobíme cherry rajčaty, olivou nebo kyselou okurkou.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 15 min vaření 30 min celkem |
Množství: | 8 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 14 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
226.16 kcal |
Protein |
12.61 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
1.51 g
0.72 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
18.84 g
9.51 g
|
Reklama
Reklama