Salát z červené řepy

Červená řepa se často používá při detoxikaci organismu. Má výborné účinky na lidské zdraví, ale taky skvěle chutná.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Řepu si oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle.
2.
Slaninu a goudu si nakrájíme na nudličky a vložíme k řepě.
3.
Přidáme na kostičky nakrájené vejce společně s nakrájenými okurky.
4.
Vložíme jogurt, majonézu, prolisovaný česnek a dochutíme solí a pepřem.
5.
Před podáváním vychladíme v lednici. Při servírování můžeme ozdobit nakrájeným sýrem.

Od: Petuler, 9.1.2021

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min příprava
Množství: 3 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 31 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
462.42 kcal
Protein
20.79 g
Sacharidy
z toho cukr
8.43 g
8.09 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
37.01 g
13.52 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama