Vepřový paprikáš s rýží
- Přidat foto
-
Reklama
Pokud máte rádi smetanové omáčky, určitě si pochutnáte i na paprikáši.
Reklama
Ingredience
příloha
Postup přípravy
1.
Vepřovou plec si očistíme, odblaníme a nakrájíme na kostky.
2.
Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme osolené a opepřené maso a restujeme.
3.
Poté maso zasypeme sladkou paprikou, zalijeme vývarem a dusíme.
4.
V polovině dušení přidáme na menší kousky nakrájenou červenou papriku.
5.
Až je maso měkké, omáčku zahustíme zátřepkou (hl. mouka + voda) a dostatečně provaříme.
6.
Nakonec vlijeme smetanu a prohřejeme.
7.
Podáváme s rýží.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 1 hod 30 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Šárka75 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 32 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
653.72 kcal |
Protein |
37.16 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
68.16 g
3.88 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
24.92 g
13.21 g
|
Reklama
Reklama