Koláč na plech s blumami
- Přidat foto
-
Reklama
Dnes si dáme recept na trochu zdravější variantu ovocného koláče. Je vynikající, šťavnatý, kyprý a vláčný.
Reklama
Ingredience
drobenka
Postup přípravy
1.
Ve větší míse si smícháme mouku s rozemletými mandlemi, kypřícím práškem a špetkou soli.
2.
V jiné míse si metlou prošleháme smetanu, datlový sirup a olej, nakonec přidáme vejce.
3.
Plech o rozměru 31 x 21 cm vymažeme máslem a vysypeme hrstí mandlových lupínků. Nalijeme těsto a poklademe půlkami blum. Povrch koláče zasypeme drobenkou, kterou si vypracujeme z uvedených ingrediencí.
4.
Pečeme v troubě předehřáté na 165 stupňů přibližně 40 minut.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 1 hod celkem |
Množství: | 10 × porce |
Autor: | Šárka75 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 15 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
333.75 kcal |
Protein |
7.34 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
34.53 g
12.39 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
18.40 g
4.88 g
|
Reklama
Reklama