Rumová horká čokoláda

K večerní pohodě může patřit troška alkoholu či nějaká sladkost. Vychutnat si můžete i obojí. Vyzkoušejte domácí horkou čokoládu provoněnou skořicí a rumem. V kávových šálcích budete mít několik porcí nebo dva poctivé hrníčky vonící dobroty.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Smícháme mléko a smetanu a začneme pomalu zahřívat.
2.
Do směsi nalámeme čokoládu a necháme ji rozpouštět.
3.
Stále mícháme, přidáme skořici, rum a vanilkový cukr. Necháme krátce projít varem a podáváme.

Od: Ráďa 78, 8.5.2021

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
5 min vaření
10 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 17 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
474.23 kcal
Protein
5.32 g
Sacharidy
z toho cukr
41.83 g
39.98 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
30.11 g
18.42 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama