Jednoduchý bulgur s kuřecím a zeleninou
- Přidat foto
-
Reklama
Bulgur s kuřecím masem je dobré připravovat ve chvíli, kdy vaříte silný kuřecí vývar. Máte rychle připravené hlavní jídlo. Z vývaru použijete část masa do bulguru a vývarem bulgur podléváte při přípravě.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Bulgur zalijeme částí vývaru a dáme vařit do změknutí. Mezitím si připravíme kuřecí maso, očistíme jej z kostí a nakrájíme na drobné kousky.
2.
Ve woku rozehřejeme sádlo, přidáme cibuli a osmažíme ji do zezlátnutí. Přidáme kuřecí maso a ochutíme grilovacím kořením (u směsi bez soli ještě osolte). Promíchejte a prohřejte se zeleninou.
3.
Nakonec vmícháme uvařený bulgur a před podáváním posypeme sýrem.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 40 min vaření 50 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 18 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
215.05 kcal |
Protein |
17.80 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
14.80 g
0.39 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
8.94 g
4.13 g
|
Reklama
Reklama