Hovězí maso s cuketou
- Přidat foto
-
Reklama
Hovězí maso nás obtěžuje dlouhým vařením, proto po něm nesáhneme tak často. A to je velká škoda. Přípravu si můžete usnadnit v tlakovém hrnci a získáte skvělou směs, která se hodí ke špagetám nebo jinému druhu těstovin.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Hovězí maso nakrájíme na kostičky. Cibuli nasekáme na drobné kousky. Vezmeme velký hrnec se širokým dnem a rozehřejeme sádlo. Přidáme nasekanou cibuli a kostičky hovězího masa.
2.
Společně restujeme, ochutíme kořením. Jakmile maso lehounce zhnědne, zaléváme vodou nebo vývarem. Přidáme rajčatový protlak.
3.
Snížíme teplotu a dusíme do změknutí hovězího masa. Na poslední půl hodinu vmícháme očištěnou a nakrájenou cuketu. Společně povaříme do změknutí cukety.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 1 hod 30 min vaření 2 hod celkem |
Množství: | 6 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 30 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
263.04 kcal |
Protein |
26.22 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
6.31 g
4.76 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
14.46 g
8.45 g
|
Reklama
Reklama