Jáhlová kaše s banánem

Tento recept je vhodný pro ty, co milují kaše k snídani. Vyzkoušejte tuhle jáhlovou kaši a uvidíte, že si ji zamilujete.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Jáhly si propláchneme vařící vodou. Pozor pokud by jste nepropláchli byly by hořké.
2.
Přendáme do hrnce, zalijeme mlékem, osolíme a přivedeme k varu. Vaříme do měkka.
3.
Vzniklou kaši odstavíme z plotny, přidáme máslo, med a necháme rozpustit.
4.
Přendáme do talíře, zdobíme čerstvým banánem, ořechy a polijeme javorovým sirupem.

Od: Petuler, 13.9.2021

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
15 min vaření
20 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 29 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
722.81 kcal
Protein
20.79 g
Sacharidy
z toho cukr
121.93 g
46.76 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
13.08 g
5.91 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama