Jáhlová kaše s banánem
- Přidat foto
-
Reklama
Tento recept je vhodný pro ty, co milují kaše k snídani. Vyzkoušejte tuhle jáhlovou kaši a uvidíte, že si ji zamilujete.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Jáhly si propláchneme vařící vodou. Pozor pokud by jste nepropláchli byly by hořké.
2.
Přendáme do hrnce, zalijeme mlékem, osolíme a přivedeme k varu. Vaříme do měkka.
3.
Vzniklou kaši odstavíme z plotny, přidáme máslo, med a necháme rozpustit.
4.
Přendáme do talíře, zdobíme čerstvým banánem, ořechy a polijeme javorovým sirupem.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 15 min vaření 20 min celkem |
Množství: | 1 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 29 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
722.81 kcal |
Protein |
20.79 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
121.93 g
46.76 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
13.08 g
5.91 g
|
Reklama
Reklama