Filé s máslovou dýní a růžičkovou kapustou
- Přidat foto
-
Reklama
Rybí filé nebývá příliš oblíbeným pokrmem. Zapékáním se zeleninou jej můžete proměnit doslova v lahůdku. Na konci zapékání můžete na omáčku nastrouhat sýr pro jemnější chuť.
Reklama
Ingredience
Omáčka
Postup přípravy
1.
Do většího pekáče dáme rybí filé, na kostičky nakrájenou máslovou dýni a rozpůlenou a očištěnou růžičkovou kapustu. Přidáme máslo.
2.
Dobře osolíme, posypeme kmínem, pepřem a gyros kořením. Přiklopíme poklicí a pečeme v rozehřáté troubě na 180 °C asi 50 minut.
3.
Před koncem pečení rozpustíme v hrnci máslo a smícháme s moukou. Restujeme do zhnědnutí mouky. Pomalu zaléváme mlékem a rozšleháme metličkou.
4.
Přidáme prolisovaný česnek, rajčatový protlak, sůl a pepř. Směsí zalijeme filé se zeleninou.
5.
Pečeme dalších 15 minut bez poklice. Nakonec můžeme posypat strouhaným sýrem a nechat zapéct.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 1 hod vaření 1 hod 15 min celkem |
Množství: | 6 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 32 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
355.19 kcal |
Protein |
24.50 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
19.01 g
10.98 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
19.72 g
11.80 g
|
Reklama
Reklama