Polníčkový salát s avokádem a vejcem
- Přidat foto
-
Reklama
Rychle připravená velká porce salátu, která nahradí oběd. Salát je plný bílkovin a díky avokádu i plný zdravých tuků. K řeckému jogurtu můžete přidat i výraznější koření.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Dáme vařit vejce natvrdo, necháme vychladnout a oloupeme.
2.
Polníček a rukolu propláchneme. Rajče zbavíme středu a nakrájíme na větší kostičky. Okurku oškrábeme a nakrájíme.
3.
Vše dáme do salátové mísy a promícháme. Přidáme očištěné a nakrájené avokádo.
4.
V menší misce smícháme jogurt se solí a pepřem. Společně s nakrájeným vejcem přidáme k salátu.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 12 min vaření 15 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 49 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
238.28 kcal |
Protein |
8.26 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
6.93 g
4.51 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
18.01 g
3.22 g
|
Reklama
Reklama