Kuřecí játra na topince

Kuřecí játra na topince jsou lehce pikantní, podávané na topince z cibulového chleba. Při podávání můžeme posypat sýrem nebo jen ozdobit čerstvou pažitkou.

Reklama

Ingredience

Na topinky

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Játra si opláchneme a osušíme.
2.
V pánvi si rozehřejeme olej, vložíme játra, opepříme a restujeme asi 10 minut. Můžeme podlít trochou vody.
3.
Přidáme nakrájenou cibuli na proužky, na tenko nakrájené plátky slaniny, osolíme a zakápneme kečupem. Společně restujeme asi 5 minut.
4.
Chleba si vložíme do topinkovače, uděláme topinky.
5.
Hotové topinky potřeme česnekem a navrstvíme játrovou směs. Ozdobíme čerstvou pažitkou a můžeme podávat.

Od: Petuler, 3.3.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
20 min vaření
25 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 15 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
453.63 kcal
Protein
23.69 g
Sacharidy
z toho cukr
23.09 g
7.64 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
28.72 g
6.80 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama