Kuřecí játra na topince
- Přidat foto
-
Reklama
Kuřecí játra na topince jsou lehce pikantní, podávané na topince z cibulového chleba. Při podávání můžeme posypat sýrem nebo jen ozdobit čerstvou pažitkou.
Reklama
Ingredience
Na topinky
Postup přípravy
1.
Játra si opláchneme a osušíme.
2.
V pánvi si rozehřejeme olej, vložíme játra, opepříme a restujeme asi 10 minut. Můžeme podlít trochou vody.
3.
Přidáme nakrájenou cibuli na proužky, na tenko nakrájené plátky slaniny, osolíme a zakápneme kečupem. Společně restujeme asi 5 minut.
4.
Chleba si vložíme do topinkovače, uděláme topinky.
5.
Hotové topinky potřeme česnekem a navrstvíme játrovou směs. Ozdobíme čerstvou pažitkou a můžeme podávat.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 20 min vaření 25 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 15 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
453.63 kcal |
Protein |
23.69 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
23.09 g
7.64 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
28.72 g
6.80 g
|
Reklama
Reklama