Mléčná rýže s borůvkami
- Přidat foto
-
Reklama
Mléčná rýže s čerstvým ovocem se skvěle hodí jako svačinka nebo snídaně. Můžeme ji podávat vychlazenou, ale i za tepla. Můžeme posypat skořicí, ořechy nebo kokosem.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Rýži si propláchneme, vsypeme do hrnce, přidáme špetku soli, zalijeme mlékem a přivedeme k varu.
2.
Přisypeme cukr a vaříme rýži do měkka.
3.
Hotovou rýži dáme do misek, necháme vychladnout, zdobíme džemem, borůvkami a polijeme javorovým sirupem.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
2 min příprava 45 min vaření 47 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 23 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
468.52 kcal |
Protein |
15.26 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
92.71 g
33.51 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
3.98 g
2.43 g
|
Reklama
Reklama