Skořicové koblížky
- Přidat foto
-
Reklama
Skořicové koblížky jsou velmi snadné a rychlé. Chuťově jsou nadýchané, nejlépe je konzumovat čerstvě usmažené.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
V misce si smícháme sypké suroviny. Mouky, cukr, kypřící prášek, nastrouhaný muškátový oříšek.
2.
Ve vyšší nádobě si vyšleháme vejce společně s kefírem a rozpuštěným máslem.
3.
Obě misky smícháme a vytvoříme těsto.
4.
V hrnci si rozehřejeme olej. Lžící vykrajujeme koblížky a prstem je stáhneme do horkého oleje. Smažíme ze všech stran dozlatova zhruba 5 minut.
5.
Koblížky klademe na papírovou utěrku, aby nám vsákla přebytečný tuk. Koblížky obalujeme v moučkovém cukru a posypeme skořicí.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 10 min vaření 25 min celkem |
Množství: | 30 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 1 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
58.05 kcal |
Protein |
1.22 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
9.78 g
3.66 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
1.52 g
0.66 g
|
Reklama
Reklama