Dvoubarevná bábovka s majonézou a rumem
- Přidat foto
-
Reklama
Bábovka dvou barev, dvou chutí a vůní. Do tmavé části se míchá kakao a rum, do světlé části vanilkový cukr. Máslo se postará o to, že bábovka není suchá a vydrží dlouho měkká.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Máslo nechejte dostatečně změknout nebo jej rozehřejte. Stranou smíchejte mouku s práškem do pečiva.
2.
Vše ostatní kromě kakaa, rumu a vanilkového cukru ušlehejte do pěny. Přidejte i změklé máslo. Smíchejte s moukou.
3.
Z těsta oddělte ¼ a do ní vmíchejte rum a kakao.
4.
Do světlé části vmíchejte vanilkový cukr. Do formy nejprve nalijte světlou část a následně tmavé těsto.
5.
Pečte ve vyhřáté troubě na 180 °C.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 50 min vaření 2 hod celkem |
Množství: | 15 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 6 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
251.88 kcal |
Protein |
3.14 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
29.72 g
20.25 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
13.31 g
4.42 g
|
Reklama
Reklama