Knedlíky s vejci a uzeným masem
- Přidat foto
-
Reklama
Knedlíky s vejci jsou tradiční české jídlo, které se skládá z klasických houskových knedlíků a vajec. Můžete připravit jako rychlý hlavní chod a podávat se zeleninovým salátem nebo kyselým okurkem.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
V pánvi rozehřejeme olej a zpěníme na něm na drobno nakrájenou cibuli.
2.
Přidáme na kostky nakrájené uzené maso a společně orestujeme.
3.
Vsypeme na kostky nakrájený knedlík, opečeme ze všech stran. Osolíme, opepříme a vše zalijeme rozkvedlanými vejci.
4.
Mícháme do ztuhnutí vajec. Podáváme posypané čerstvou nasekanou pažitkou.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 10 min vaření 15 min celkem |
Množství: | 1 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 39 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
874.79 kcal |
Protein |
35.60 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
69.76 g
4.24 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
48.61 g
10.68 g
|
Reklama
Reklama