Vanilková bábovka s jogurtem
Rychle připravený dezert, který je krásně vláčný a má příjemně nakyslou chuť. Bábovku můžete přelít polevou z bílé čokolády nebo jen pocukrovat před podáváním.
Reklama
Postup přípravy
1.
V míse smícháme mouku, prášek do pečiva a pudinkové prášky. Dáme stranou.
2.
V robotu šleháme vejce s cukry. Po vyšlehání přidáme olej a jogurt. Zašleháme.
3.
Na nízké otáčky zašleháme směs mouky. Vléváme do formy a dáme péct do vyhřáté trouby.
4.
Pečeme na 180 °C asi 50 minut. Vyzkoušíme špejlí a necháme dojít v teple vypnuté trouby.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
283.98 kcal |
Protein |
3.67 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
30.74 g
21.20 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
16.54 g
2.80 g
|
Reklama
Reklama