Pravé italské tiramisu

Tento recept vám ukáže, jak připravit autentické italské Tiramisu s bohatou a intenzivní chutí, která osloví vaše chuťové buňky a přinese vám radost z každého sousta. Buon appetito!

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Žloutky si oddělíme od bílků a z bílků vyšleháme sníh.
2.
Do žloutků přidáme cukr a ušleháme do pevné světlé pěny.
3.
Mascarpone přimícháme do žloutkové pěny a pak do něj opatrně přimícháme sníh.
4.
Připravíme si silné espresso a do něj přidáme Amaretto.
5.
Piškoty namáčíme do kávy s Amarettem a skládáme do misky. Vrstvíme 1 vrstvu piškotů, na ni krém, další vrstvu piškotů a opět krém.
6.
Navrch zasypeme krém kakaem a necháme uležet v lednici přes noc.
7.
Dobrou chuť! :-)

Od: Zuzana, 9.6.2024

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min příprava
20 min celkem
Množství: 6 × porce
Autor: Zuzana
Cena ingrediencí: 1 × porce = 28 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
627.12 kcal
Protein
15.67 g
Sacharidy
z toho cukr
56.73 g
32.50 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
36.26 g
22.80 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama