Nakládaný Gothaj
- Přidat foto
-
Reklama
Není nic lepšího k pivu, posezení s přáteli a rodinou či chuťovce na večer než nakládaný Gothaj. Pokud jste milovníky utopenců, vyzkoušejte. Vhodné i jako dárek nejenom pro pány.
Reklama
Ingredience
Na lák/zálivku
Postup přípravy
1.
Nejprve si nakrájíme zeleninu - papriky, okoruky, cibule. Dále si nakrájíme Gothaj na pásky silné 1cm.
2.
Do hrnce dáme vodu s octem a kořením a necháme zvolna vařit 30 minut.
3.
Do zavařovací sklenice dáme: 1) cibuli, kterou vyplníme spodek - nešetříme 2) Pásky gothaje vedle sebe, potřeme hořčicí 3) Papriky 4) Okurky 5) Cibule 6) Gothaj a opět můžeme potřít hořčicí. Tento postupu opakujeme a vršek vyskládané cibuli a okurkou.
4.
Zálivku/Lák necháme vychladnout a naložené sklenice jim vylijeme. Můžeme koření nechat a nebo scedit. Nakládaný Gothaj necháme odpočívat dva týdny v chladu a po té můžeme konzumovat.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
30 min příprava 30 min vaření 1 hod celkem |
Množství: | 6 × porce |
Autor: | Zuzana |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 26 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
791.41 kcal |
Protein |
24.23 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
21.21 g
9.65 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
65.12 g
27.06 g
|
Reklama
Reklama