Perníkové muffiny s jablky
- Přidat foto
-
Reklama
Skvělé muffiny, které zůstanou dlouho vláčné díky strouhaným jablkům. Jablka si připravte předem a promíchejte s cukrem a skořicí (podle kyselosti jablek). Strouhejte bez slupek a důkladně vymačkejte vodu. Kdo je připraven, používá zavařenou strouhanou směs jablek na štrůdl.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Mouku smícháme s kakaem, práškem do pečiva a perníkovým kořením.
2.
Ve šlehači šleháme vejce s cukrem, přidáme mléko, olej.
3.
Smícháme se směsí mouky na nižší otáčky. Nakonec vmícháme strouhaná jablka.
4.
Plníme do muffinových formiček. Pečeme na 180 °C na horkovzduch asi 30 až 40 minut.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
20 min příprava 35 min vaření 2 hod celkem |
Množství: | 20 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 2 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
145.07 kcal |
Protein |
2.19 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
20.11 g
10.34 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
6.18 g
1.01 g
|
Reklama
Reklama