Rybízový koláč s tvarohem
- Přidat foto
-
Reklama
Rybízový koláč s tvarohem je svěží letní dezert, který kombinuje sladkost a jemnost tvarohu s kyselostí rybízu. Tento koláč je ideální pro využití sezónního ovoce a díky tvarohové náplni je krásně vláčný a lehký. Skvěle se hodí k odpolední kávě nebo jako dezert po obědě. Jeho příprava je jednoduchá a výsledek potěší každého milovníka domácího pečení.
Reklama
Ingredience
Na těsto
Na tvarohovou náplň
Na povrch
Na drobenku
Postup přípravy
1.
Ze všech ingrediencí na těsto si vypracujeme hladké těsto, které nalijeme do formy vyložené pečicím papírem.
2.
Na těsto dáme tvarohovou část, kterou jsme si smíchali z vejce, tvarohu a pudinku.
3.
Povrch koláče poklademe rybízem a nakonec drobenkou. Drobenku si připravíme z polohrubé mouky, cukru a másla.
4.
Pečeme v troubě předehřáté na 180°C dozlatova. Dobrou chuť! :-)
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
20 min příprava 40 min vaření 1 hod celkem |
Množství: | 8 × porce |
Autor: | Zuzana |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 10 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
480.40 kcal |
Protein |
11.83 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
48.29 g
18.44 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
26.60 g
9.26 g
|
Reklama
Reklama