Vepřové na kmíně

Vepřové na kmíně je lahodné a aromatické jídlo, které z jednoduchých ingrediencí vytváří skvělý kulinářský zážitek. Kmín dodává masu příjemnou, lehce pikantní chuť. Tento recept je ideální pro nedělní oběd nebo speciální příležitosti, kdy chcete servírovat něco tradičního a chutného. Rychlá příprava a bohatá chuť dělají z tohoto pokrmu oblíbenou volbu pro každou domácnost.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Maso si nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno.
2.
V hrnci rozpálíme olej na kterém zpěníme cibuli a přidáme celý kmín. Lehce osmažíme.
3.
Přidáme maso a necháme pod pokličkou dusit ve vlastní šťávě. Když se šťáva vydusí, podlijeme vodou a přidáme vegetu, sůl, pepř a mletý kmín. Dusíme, dokud maso nezměkne.
4.
Pak zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě a necháme provařit zhruba 20 minut.
5.
Nakonec přidáme lžíci másla.
6.
Podáváme s těstovinami. Dobrou chuť! :-)

Od: Zuzana, 28.8.2024

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
45 min vaření
1 hod celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Zuzana
Cena ingrediencí: 1 × porce = 16 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
199.44 kcal
Protein
25.72 g
Sacharidy
z toho cukr
5.27 g
1.21 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
8.31 g
3.14 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama