Vepřové na kmíně
- Přidat foto
-
Reklama
Vepřové na kmíně je lahodné a aromatické jídlo, které z jednoduchých ingrediencí vytváří skvělý kulinářský zážitek. Kmín dodává masu příjemnou, lehce pikantní chuť. Tento recept je ideální pro nedělní oběd nebo speciální příležitosti, kdy chcete servírovat něco tradičního a chutného. Rychlá příprava a bohatá chuť dělají z tohoto pokrmu oblíbenou volbu pro každou domácnost.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Maso si nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno.
2.
V hrnci rozpálíme olej na kterém zpěníme cibuli a přidáme celý kmín. Lehce osmažíme.
3.
Přidáme maso a necháme pod pokličkou dusit ve vlastní šťávě. Když se šťáva vydusí, podlijeme vodou a přidáme vegetu, sůl, pepř a mletý kmín. Dusíme, dokud maso nezměkne.
4.
Pak zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě a necháme provařit zhruba 20 minut.
5.
Nakonec přidáme lžíci másla.
6.
Podáváme s těstovinami. Dobrou chuť! :-)
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 45 min vaření 1 hod celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Zuzana |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 16 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
199.44 kcal |
Protein |
25.72 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
5.27 g
1.21 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
8.31 g
3.14 g
|
Reklama
Reklama