Cizrnová pomazánka

Cizrnová pomazánka je zdravá a chutná alternativa k tradičním pomazánkám. Díky vysokému obsahu bílkovin a vlákniny je nejen výživná, ale i lehce stravitelná. Její krémová konzistence a jemná chuť se skvěle hodí na pečivo, k zeleninovým tyčinkám nebo jako dip k různým pokrmům.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Do vyšší nádoby si dáme cizrnu, hořčici, vodu a tyčovým mixérem rozmixujeme do hladka.
2.
Cibuli i okurky nakrájíme na malé kousky a přidáme k rozmixované cizrně.
3.
Nakonec přidáme koření a olej. Sůl přidáváme postupně.
4.
Podáváme na libovolném pečivu. Dobrou chuť! :-)

Od: Zuzana, 2.9.2024

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
15 min celkem
Množství: 8 × porce
Autor: Zuzana
Cena ingrediencí: 1 × porce = 5 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
114.42 kcal
Protein
5.55 g
Sacharidy
z toho cukr
14.55 g
3.02 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
2.46 g
0.25 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama