Čedarovo-ředkvičková pomazánka
- Přidat foto
-
Reklama
Čedarovo-ředkvičková pomazánka je skvělá kombinace výrazného sýra čedar a svěžích, lehce pikantních ředkviček. Tato pomazánka je ideální pro milovníky sýrů a přidá šmrnc každému pečivu nebo toastu. Její příprava je rychlá a jednoduchá, a díky své bohaté chuti se hodí nejen na snídani či svačinu, ale i jako pohoštění pro hosty.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Čedar si nastrouháme nahrubo. Ředkvičky najemno. Cibulku nakrájíme na kolečka.
2.
V míse si smícháme žervé s tvarohem. Přimícháme čedar, ředkvičky a cibulku. Na konec osolíme a opepříme.
3.
Pečlivě promícháme a necháme uležet alespoň 2 hodiny v lednici. Podáváme na libovolném pečivu. Dobrou chuť! :-)
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 15 min celkem |
Množství: | 8 × porce |
Autor: | Zuzana |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 16 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
116.07 kcal |
Protein |
6.60 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
2.16 g
1.37 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
9.02 g
5.22 g
|
Reklama
Reklama