Čedarovo-ředkvičková pomazánka

Čedarovo-ředkvičková pomazánka je skvělá kombinace výrazného sýra čedar a svěžích, lehce pikantních ředkviček. Tato pomazánka je ideální pro milovníky sýrů a přidá šmrnc každému pečivu nebo toastu. Její příprava je rychlá a jednoduchá, a díky své bohaté chuti se hodí nejen na snídani či svačinu, ale i jako pohoštění pro hosty.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Čedar si nastrouháme nahrubo. Ředkvičky najemno. Cibulku nakrájíme na kolečka.
2.
V míse si smícháme žervé s tvarohem. Přimícháme čedar, ředkvičky a cibulku. Na konec osolíme a opepříme.
3.
Pečlivě promícháme a necháme uležet alespoň 2 hodiny v lednici. Podáváme na libovolném pečivu. Dobrou chuť! :-)

Od: Zuzana, 25.9.2024

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
15 min celkem
Množství: 8 × porce
Autor: Zuzana
Cena ingrediencí: 1 × porce = 16 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
116.07 kcal
Protein
6.60 g
Sacharidy
z toho cukr
2.16 g
1.37 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
9.02 g
5.22 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama