Uzené tofu s tarhoňou

Uzené tofu s tarhoňou je výborná kombinace, která spojuje jemně kouřovou chuť tofu s bohatou texturou tarhoni – malých těstovinových kuliček. Toto jídlo je lehké, zdravé a lze jej podávat jako hlavní chod nebo jako přílohu.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
V hrnci rozehřejeme polovinu oleje a zpěníme na kousky nakrájenou cibuli a česnek.
2.
Vložíme nakrájenou cuketu na tenké plátky, společně restujeme. Přisypeme tarhoňu, osolíme a opepříme.
3.
Na pánvi rozehřejeme zbytek oleje, opečeme tofu z obou stran. Během opékání posypeme provensálským kořením.
4.
Na talíř nandáme tarhoňu a přidáme křupavé tofu. Můžeme doplnit o zeleninový salát.

Od: Petuler, 7.10.2024

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
30 min vaření
40 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 59 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
1,511.00 kcal
Protein
52.28 g
Sacharidy
z toho cukr
156.08 g
11.54 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
72.89 g
9.12 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama