Sýrovo-ořechová roláda
- Přidat foto
-
Reklama
Tato sýrová roláda je výborná jako chuťovka nebo předkrm s výraznou chutí česneku a ořechů. Navíc je bez mouky, takže se hodí i do low-carb jídelníčku.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Předehřejeme troubu na 180 °C a připravíme plech s pečicím papírem.
2.
V míse smícháme nastrouhanou mozzarellu, vejce, parmazán, česnek a mleté ořechy. Promícháme do kompaktní směsi.
3.
Směs rovnoměrně rozprostřeme na plech vyložený pečicím papírem. Dáme do předehřáté trouby a pečeme 10 minut, dokud těsto nezezlátne a mírně neztuhne.
4.
Na upečené těsto položíme rovnoměrně eidam a čedar tak, aby se dalo těsto smotat do rolády, ale ještě nemotáme! Vrátíme zpět do trouby a pečeme dalších cca 5 minut.
5.
Jakmile je sýr rozpuštěný, roládu opatrně stočíme pomocí pečicího papíru. Necháme vychladnout, aby držela tvar.
6.
Nakrájíme na plátky a podáváme buď teplé, nebo vychladlé. Dobrou chuť! :-)
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
20 min příprava 15 min vaření 35 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Zuzana |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 34 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
403.07 kcal |
Protein |
28.05 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
5.35 g
1.11 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
30.02 g
13.50 g
|
Reklama
Reklama