Sýrovo-ořechová roláda

Tato sýrová roláda je výborná jako chuťovka nebo předkrm s výraznou chutí česneku a ořechů. Navíc je bez mouky, takže se hodí i do low-carb jídelníčku.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Předehřejeme troubu na 180 °C a připravíme plech s pečicím papírem.
2.
V míse smícháme nastrouhanou mozzarellu, vejce, parmazán, česnek a mleté ořechy. Promícháme do kompaktní směsi.
3.
Směs rovnoměrně rozprostřeme na plech vyložený pečicím papírem. Dáme do předehřáté trouby a pečeme 10 minut, dokud těsto nezezlátne a mírně neztuhne.
4.
Na upečené těsto položíme rovnoměrně eidam a čedar tak, aby se dalo těsto smotat do rolády, ale ještě nemotáme! Vrátíme zpět do trouby a pečeme dalších cca 5 minut.
5.
Jakmile je sýr rozpuštěný, roládu opatrně stočíme pomocí pečicího papíru. Necháme vychladnout, aby držela tvar.
6.
Nakrájíme na plátky a podáváme buď teplé, nebo vychladlé. Dobrou chuť! :-)

Od: Zuzana, 31.10.2024

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min příprava
15 min vaření
35 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Zuzana
Cena ingrediencí: 1 × porce = 34 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
403.07 kcal
Protein
28.05 g
Sacharidy
z toho cukr
5.35 g
1.11 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
30.02 g
13.50 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama