Tuňákové rizoto

Tuňákové rizoto je rychlý a chutný pokrm, ideální pro všechny milovníky jednoduché a výživné kuchyně. Je perfektní jako rychlá večeře nebo oběd, tento recept můžete snadno přizpůsobit podle svých chutí, ať už přidáním koření nebo oblíbené zeleniny.

Reklama

Ingredience

Na ozdobu

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Uvaříme rýži podle pokynů na obalu. Můžeme ji vařit v osolené vodě nebo ve vývaru pro lepší chuť.
2.
Na pánvi rozehřejeme olivový olej. Přidáme nakrájenou cibuli a osmahneme ji dozlatova.
3.
Přidáme scezeného tuňáka a promícháme, dokud se tuňák neprohřeje.
4.
Uvařenou rýži přidáme na pánev k cibuli a tuňáku. Dobře promícháme
5.
Osolíme, opepříme a naposledy promícháme.
6.
Podáváme horké, posypané smaženou cibulkou a parmazánem. Dobrou chuť! :-)

Od: Zuzana, 31.10.2024

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
20 min vaření
30 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Zuzana
Cena ingrediencí: 1 × porce = 31 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
472.21 kcal
Protein
22.95 g
Sacharidy
z toho cukr
53.23 g
1.47 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
17.32 g
3.30 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama