Tuňákové rizoto
- Přidat foto
-
Reklama
Tuňákové rizoto je rychlý a chutný pokrm, ideální pro všechny milovníky jednoduché a výživné kuchyně. Je perfektní jako rychlá večeře nebo oběd, tento recept můžete snadno přizpůsobit podle svých chutí, ať už přidáním koření nebo oblíbené zeleniny.
Reklama
Ingredience
Na ozdobu
Postup přípravy
1.
Uvaříme rýži podle pokynů na obalu. Můžeme ji vařit v osolené vodě nebo ve vývaru pro lepší chuť.
2.
Na pánvi rozehřejeme olivový olej. Přidáme nakrájenou cibuli a osmahneme ji dozlatova.
3.
Přidáme scezeného tuňáka a promícháme, dokud se tuňák neprohřeje.
4.
Uvařenou rýži přidáme na pánev k cibuli a tuňáku. Dobře promícháme
5.
Osolíme, opepříme a naposledy promícháme.
6.
Podáváme horké, posypané smaženou cibulkou a parmazánem. Dobrou chuť! :-)
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 20 min vaření 30 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Zuzana |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 31 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
472.21 kcal |
Protein |
22.95 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
53.23 g
1.47 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
17.32 g
3.30 g
|
Reklama
Reklama